Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Inchide

Trimite unui prieten

S-a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita

Exportă PDF - S-a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita Tipărește pagina - S-a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita Trimite unui prieten - S-a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita

publicat de comunadamuc in Joi , 9 Iulie 2020, 10:41

Ieri s-a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita.
Proiectul presupune reparații capitale pe două sectoare de drum, unul cu o lungime de 4 km și o valoare a investiției de 18 milioane de lei, și altul de 4,5 km, pe care se vor realiza consolidări și modernizări în valoare de 8 milioane de lei.
Cu acest al doilea sector se încheie modernizarea sistemului rutier din zona Dămuc până la limita cu județul Harghita.
DJ 127 A Bicaz Chei - Dămuc - limita cu județul Harghita este esențial pentru cetățenii de pe Valea Muntelui. De asemenea, asigură accesul locuitorilor din partea de Vest a județului către Ardeal. Cu acest proiect reușim să punem la punct încă o „poartă" a Neamțului.

Înapoi la Știri și evenimente