Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Inchide

Trimite unui prieten

Povestea celor 12 ani de mandat

Exportă PDF - Povestea celor 12 ani de mandat Tipărește pagina - Povestea celor 12 ani de mandat Trimite unui prieten - Povestea celor 12 ani de mandat

publicat de comunadamuc in Sambata , 29 August 2020, 19:00

În primul rând, vreau să vă mulțumesc vouă, dămucenilor mei, pentru sprijin, încredere, ajutor,răbdare! Îmi cer iertare pentru eventualele supărări pricinuite și sper că o să-mi fiți alături și de data aceasta pentru a continua ceea ce mi-am propus. Vă promit că voi face totul pentru bunăstarea și prosperitatea comunei și a locuitorilor săi! Așa să ne ajute Dumnezeu! Măcinarea mea a fost permanentă, cum să pot duce comuna mea pe culmele cele mai înalte, să fie cunoscută, să ne mândrim cu ea, atât dumneavoastră, eu cât și copiii mei. Aceștia a fost și este visul și dorința mea permanentă. Unii se grăbesc să critice fără să cunoască nici un gram de administrație. Fără să știe căci comuna Dămuc are buget, "Un fel de bănuții văduvei" o zecime din ceea ce i-ar trebui să aibă pentru se dezvolta. Toate acestea pe mine m-au făcut să aduc bani și proiecte de peste tot pe unde s-a putut fără a sta doar cu mâna întinsă. Eu vă voi prezenta în imagini ceea ce am realizat în cele 3 mandate, că e mult sau puțin pentru dumneavoastră, urmează doar să apreciați. Eu unul aș fi vrut mai mult și nu știu dacă altcineva ar fi reușit mai mult! Poate am mai și greșit, dar conștiința mea este curată că am luptat sută la sută pentru dumneavoastră sacrificându-mi familia, timpul meu pentru casa mea, pentru afacerile mele.

 

Pentru a vedea cum a fost aceasta comuna si cum este in prezent, dupa 12 ani de munca, am rugamintea sa accesati fisierul atasat acestui anunt.

 

Damuc, te iubesc

Anton Covasan

Înapoi la Știri și evenimente