Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

Amenajare piata

In zona postului de politie este menajat un spatiu unde se desfasoara in prezent piata in aer liber. Dl primar Anton Covasan isi doreste atragerea de fonduri europene prin GAL CEAHLAU pentru a fi transformat acest spatiu in piata acoperita(...)

60 de parcele de teren oferite unor personalitati

Pentru dezvoltarea zonei si a comunei, au fost donate 60 de parcele de teren din proprietatea privata a d-lui primar Anton Covasan. Printre personalitatile care au primit proprietati in comuna noastra putem enumera pe Ana Maria Prdan,(...)

Achizitie microbus scolar si autoutilitara

Pentru transportul facil al elevilor a fost achizitonat un microbuz scolar iar pentru rezolvarea problemelor in zonele cu acces ingreunat a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (S.V.S.U.) a fost achizitionata autoutilitara(...)

Curatenie in Damuc

Pe aceasta cale Dl primar Anton Covasan le multumeste cetatenilor comunei care pun suflet si contribuie la mentinerea curateniei din comuna, dovedind astfel ca suntem o comuna civilizata cu oameni gospodari si ne mandrim ca astazi avem(...)

Familia

Dupa cum spunea Valeria Mahok -"Familia fara surasul copiilor este ca biserica fara clopote si sfinti" de aceea am hotarat sa incepem o serie lunga de prezentari ale realizarilor avute in calitate de primar al damucenilor din 2008 pana in(...)

Proiecte ale Comunei Dămuc necesare pentru dezvoltarea comunității în perioada 2013 - 2020

1. Modernizarea DJ 127A - cea mai mare problemă a dămucenilor În acest caz investiția aparține Consiliului Județean Neamț. În prezent acest drum nu este asfaltat pe o lungime de aproximativ 7 Km. Pe restul lungimii sale(...)

Prezentare

Investitii si realizari in Comuna Damuc din 2008 pana in prezent