Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

Amenajare Centru Civic Damuc

Daca in anii din urma, vizitatorii comunei nu isi dadeau seama unde era primaria sau centru comunei, dl primar Anton Covasan si-a dorit, odata cu castigarea unui nou mandat, implementarea unui proiect cu fonduri europene prin care(...)

Canalizare Pr. Capolnei

Prin canalizarea Piriului Caplonei s-a fluidizat si regularizat cursul apei, punand astfel capat problemelor care apareau in timpul ploilor torentiale, fiind astfel inca o problema rezolvata de dl primar Anton Covasan, pentru damuceni.

Caminul Cultural Daniel Bucur

Dl primar Anton Covasan doreste ca tineretul Comunei Damuc sa aiba parte de cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor culturale si de invatamant, de aceea s-au investit sume importante de bani pentru constructia unui nou camin(...)

Calamitati 2010-2011

In anii 2010-2011 comuna noastra a fost trasa inapoi de la investitii datorita calamitatilor naturale. A fost nevoie de foarte multi bani pentru refacerea infrastructurii avariate de inundatii si astfel s-au tinut in loc alte proiecte pentru(...)

Baza sportiva in Comuna Damuc

Aceasta "baza sportiva" a fost preluata in 2008 la inceputul mandatului de primar, in conditii mizere. Cu ani in urma pe acest teren pasteau vitele, dl primar Anton Covasan a transformat-o intr-o bijuterie iar astazi se pot desfasura(...)

Asfaltare drumuri satesti

Dl primar Anton Covasan isi doreste imbunatatirea conditiilor de trai pentru damuceni. In acesta galerie se poate observa starea in care se aflau strazile din Damuc acum cativa ani in urma si ceea ce avem in prezent, astfel damucenii pot(...)

Asfaltare DJ 127 A

Dl primar Anton Covasan a considerat o necesitate pentru damuceni asfaltarea drumului DJ127A(care apartine de Consiliul Judeten Neamt) cu 3 km de covor asfaltic la preluarea mandatului si urmeaza inca 3,5 km de asfalt pana in centru(...)

Actiuni politice

Dl primar Anton Covasan organizeaza in permanenta actiuni politice pentru atragerea investitiilor in comuna Damuc. Fara implicarea si ajutorul oamenilor din politica nu ar fi posibila dezvoltarea comunei noastre si atragerea de fonduri(...)

Actiune cu tineri din Comuna Damuc

Dl primar Anton Covasan a fost implicat alaturi de grupurile de tineri din Comuna Damuc in actiuni de voluntariat alaturi de cateva persoane din fruntea judetului nostru.

Achizitie teren langa scoala

Pentru incurajarea activitatilor sportive si in aer liber in Comuna Damuc, dl. primar Anton Covasan a luat decizia achzitionarii unei parcele de teren de langa Scoala Damuc unde va fi construita noua sala de sport care le va oferi elevilor(...)