Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

Proiecte de viitor

Pe viitor Dl primar Anton Covasan isi doreste modernizarea DC201, DC205 Si finalizarea salii de sport.

Pompa remisa PSI

Pompa remisa PSI-dl primar Anton Covasan a infiintat acest serviciu pentru a interveni prompt, avand masini si o pompa donata din Germaniacu personal bine pregatit gata sa intervinain orice moment pentru a solutiona orice problema intr-un(...)

Poduri peste Paraul Damuc

In urma calamitatilor din 2010-2011, comuna in loc sa faca infrastructura a dorit sa faca bine mai multor oameni si prin aprobarea cl sa se faca mai multe poduri de trecere peste Paraul Damuc. Podurile sunt confectionate pe schelet metalic ,(...)

Pod nou Paraul Strungii

A fost creat un pod nou peste Paraul Strungii pentru ca oamenii sa nu mai treaca prin apa, sa le fie mai usor si sa aiba conditii umane de trai.

Oficializari- stare civila

Dl primar Anton Covasan a creat conditii umane si civilizate pentru tinerii care doresc sa isi uneasca destinele. Suntem alaturi de cuplurile nou formate, dorim sa crestem rata nuptialitatii si incurtajam cuplurile ce se iubesc, sa lege pe(...)

Modernizare Liceu Tehnologic

Cu bani de la Banca Mondiala am reusit sa modernizam liceul tehnologic , sa creeam conditii civilizate pentru copii dvs. In aceasta institutie ne-a calcat pragul oaspeti din Austria, secretari de stat in invatamant si alte oficialitati care(...)

Gradinita

Gradinita-cu bani de la guvern si din fonduri proprii a fost modernizata gradinita din centru, cu toalete si grupuri sanitare, in conditii civilizate pentru copii dvs. Atunci cand va veni cineva in vizita la aceste institutii sa ramana cu o(...)

Magazie de lemne Scoala Huisurez

O lucrare mai mult decat necesara pentru Scoala Huisurez.

Lucrari Paraul Saltir

Lucrari Paraul Saltir-tot proiecte europene s-au accesat de catre dl primar Anton Covasan si echipa din primarie pentru reabilitarea Paraului Saltirilorsi pentru regularizarea cursului apelor.

Prevenire torenti: Huisurez si Paraul Fruntii

O lucrare care s-a dorit a fi facuta cu bani europeni, o lucrare de 1,5 mil euro pentru a nu mai avea probleme pe cele 2 parauri. Multi au criticat ca nu trebuiau bagati bani acolo dar cand apare un fond europen trebuie sa il accesezi acolo(...)