Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

Zid sprijin Dorina

Acest zid a fost facut pentru protectia mai multor cetateni, pentru ca acest parau facea ravagii inundand frecvent zona in urma ploilor abundente. Pentru a evita aceste situatii dl primar Anton Covasan a gandit construirea acestui zid dar(...)

Zid sprijin dispensar

Acest zid a fost o necesitate pentru damuceni deoarece in urma calamitatilor dispensarul risca sa fie luat de ape. Dl prima Anton Covasan a hotarat ca pentru siguranta sa fie costruit acest zid de sprijin pentru a nu mai avea probleme(...)

Zid Podis Covasani

Un zid care era necesar pentru sprijinirea caselor. Pentru acest zid dl primar Anton Covsan a primit din partea unor cetateni cuvinte de ocara dar in final spre multumirea dlui primar s-a dovedit a fi o lucrare bine gandita si facuta,(...)

Vizite in strainatate

La invitatia oficiala la Bruxelles, dl primar Anton Covasan fost pentru a discuta problemele dvs de proiecte si in America pentru a face schimb de experienta si de a veni cu idei si planuri pentru a inflori comuna dar si pentru a crea noi(...)

In vizita la oameni varstnici si prieteni

Ce poate fi mai frumos decat apropierea dintre oameni. Nu le poti oferi sanatate, dar o vorba buna o alinare nu costa o avere. Dl primar Anton Covasan a dorit sa mearga in casele oamenilor care sunt cu probleme de sanatate, care doresc sa le(...)

Tinere talente

Copii din Comuna Damuc care prin efortul d-lui primar Anton Covasan au crescut si sub aripa lui vor face performanta. Prin cultura crestem gradul de civilizatie si ne facem cunoscuti in intreaga lume. Copii nascuti sub stea norocoasa avand(...)

Teren de fotbal

Sportul te face mai fericit-dl primar Anton covasan fiind un iubitor al sportului a investit bani personali in baza sprtiva pentru a incuraja tinerii sa faca miscaresi sa aiba unde sa se recreeze in timpul liber. Din bugetul local a fost(...)

Statii de autobuz

Va aduceti aminte cand asteptati autobuzul sub o rachita sa nu va ude ploaia???? Statiile de autobuz au fost o necesitate , nu un moft. Dl primar, Anton Covasan isi doreste conditii civilizate pentru locuitorii acestei comune si totodata ii(...)

Stana turistica

Stana turistica-dintr-un plan finalizat in 2008, la stana din Bicajel era o debandada. Pentru aceasta zona de pasune s-au dat lupte grele in justitie, deoarece in urma unor declaratii false a a catorva cetateni din Comuna Damuc care veneau(...)

Sprijin persoane defavorizate

Sunt persoane necajite, greu incercate in aceasta viata. Dl primar Anton covasan a fosrt alaturi de aceste persoane si impreuna cu biserica si cu comunitatea au construit din temelie o casa durabila si sigura. De asemenea cu acordul CL al(...)