Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

Asfaltare DJ127 A

Asfaltare DJ127 A - un lucru bun, mult asteptat de locuitorii comunei Damuc dar mai ales de cetatetii din Huisurez pentru a scoate lumea din praf si a avea conditii civilizate de trai. Acest proiect a fost posibil cu implicarea totala a(...)

Aparitii in presa

În ședința de Guvern de astăzi, 30 septembrie, Anton Covasan, primarul comunei Dămuc, își poate vedea unul dintre visele sale de la începutul madatului împlinit. Pe ordinea de zi există un proiect de(...)

Achizitie buldoexcavator

Pentru rezolvarea problemelor ce apar pe teritoriul Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a accesat fonduri europene pentru achizitia unui utilaj ce va fi de un real folos pentru cetatenii comunei atat pe timp de vara cat si pe timpul(...)

Achizitie al 2-lea microbus scolar

Pentru transportul in siguranta al elevilor Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a reusit achizitia celui de-al 2-lea microbus scolar.

Zilele Comunei Damuc

Zilele Comunei-un prilej de a se intalni oamenii, de a se simti bine, un prilej de a lasa ura si dusmania, de a ne intalni cu prietenii si de a sarbatori. Copii dvs presteaza pe scena, dl primar Anton covasan a pus pasinune pentru ca dvs sa(...)

Zid sprijin Dorina

Acest zid a fost facut pentru protectia mai multor cetateni, pentru ca acest parau facea ravagii inundand frecvent zona in urma ploilor abundente. Pentru a evita aceste situatii dl primar Anton Covasan a gandit construirea acestui zid dar(...)

Zid sprijin dispensar

Acest zid a fost o necesitate pentru damuceni deoarece in urma calamitatilor dispensarul risca sa fie luat de ape. Dl prima Anton Covasan a hotarat ca pentru siguranta sa fie costruit acest zid de sprijin pentru a nu mai avea probleme(...)

Zid Podis Covasani

Un zid care era necesar pentru sprijinirea caselor. Pentru acest zid dl primar Anton Covsan a primit din partea unor cetateni cuvinte de ocara dar in final spre multumirea dlui primar s-a dovedit a fi o lucrare bine gandita si facuta,(...)

Vizite in strainatate

La invitatia oficiala la Bruxelles, dl primar Anton Covasan fost pentru a discuta problemele dvs de proiecte si in America pentru a face schimb de experienta si de a veni cu idei si planuri pentru a inflori comuna dar si pentru a crea noi(...)

In vizita la oameni varstnici si prieteni

Ce poate fi mai frumos decat apropierea dintre oameni. Nu le poti oferi sanatate, dar o vorba buna o alinare nu costa o avere. Dl primar Anton Covasan a dorit sa mearga in casele oamenilor care sunt cu probleme de sanatate, care doresc sa le(...)