Primăria Dămuc

Consiliul Local

Dezvoltare

Informatii de interes public

Legaturi utile

Video

Știri și evenimente

ANUNT Privind organizarea licitatiei publice pentru inchirierea unei suprafete de 727,84ha pajisti permanente proprietate publica a UAT DĂMUC- PAȘUNE

Organizatorul licitației: UAT DAMUC, sat Dămuc, comuna Dămuc, județul Neamț, tel/fax: 0233256270, email: primariadamuc@yahoo.com.Obiectul: Închirierea unei suprafețe de 727,84Ha pășune pentru o perioadă de 5 ani.Data și ora(...)

Dispozitia nr 187 privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral

Dispozitia nr 187 privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral cu ocazia desfasurarii alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor

Vă invităm să rămaneti alături de noi si in 2016! La multi ani!

Primaria Comunei Dămuc vă urează ca noul an să vă aducă sănătate, multe bucurii, impliniri si să aveti succes in tot ceea ce vă propuneti!Vă invităm să rămaneti alături de noi si in 2016!La multi ani!

Reparare drumuri comunale

Repararea drumurilor comunale au fost o necesitate pentru locuitorilor comunei Damuc realizate prin implicarea domnului primar Anton Covasan si echipei din Primarie.

Asfaltare DJ127 A

Asfaltare DJ127 A - un lucru bun, mult asteptat de locuitorii comunei Damuc dar mai ales de cetatetii din Huisurez pentru a scoate lumea din praf si a avea conditii civilizate de trai. Acest proiect a fost posibil cu implicarea totala a(...)

Aparitii in presa

În ședința de Guvern de astăzi, 30 septembrie, Anton Covasan, primarul comunei Dămuc, își poate vedea unul dintre visele sale de la începutul madatului împlinit. Pe ordinea de zi există un proiect de(...)

Achizitie buldoexcavator

Pentru rezolvarea problemelor ce apar pe teritoriul Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a accesat fonduri europene pentru achizitia unui utilaj ce va fi de un real folos pentru cetatenii comunei atat pe timp de vara cat si pe timpul(...)

Achizitie al 2-lea microbus scolar

Pentru transportul in siguranta al elevilor Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a reusit achizitia celui de-al 2-lea microbus scolar.

Zilele Comunei Damuc

Zilele Comunei-un prilej de a se intalni oamenii, de a se simti bine, un prilej de a lasa ura si dusmania, de a ne intalni cu prietenii si de a sarbatori. Copii dvs presteaza pe scena, dl primar Anton covasan a pus pasinune pentru ca dvs sa(...)