Știri și evenimente

Vă invităm să rămaneti alături de noi si in 2016! La multi ani!

Primaria Comunei Dămuc vă urează ca noul an să vă aducă sănătate, multe bucurii, impliniri si să aveti succes in tot ceea ce vă propuneti!Vă invităm să rămaneti alături de noi si in 2016!La multi ani!

Reparare drumuri comunale

Repararea drumurilor comunale au fost o necesitate pentru locuitorilor comunei Damuc realizate prin implicarea domnului primar Anton Covasan si echipei din Primarie.

Asfaltare DJ127 A

Asfaltare DJ127 A - un lucru bun, mult asteptat de locuitorii comunei Damuc dar mai ales de cetatetii din Huisurez pentru a scoate lumea din praf si a avea conditii civilizate de trai. Acest proiect a fost posibil cu implicarea totala a(...)

Aparitii in presa

În ședința de Guvern de astăzi, 30 septembrie, Anton Covasan, primarul comunei Dămuc, își poate vedea unul dintre visele sale de la începutul madatului împlinit. Pe ordinea de zi există un proiect de(...)

Achizitie buldoexcavator

Pentru rezolvarea problemelor ce apar pe teritoriul Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a accesat fonduri europene pentru achizitia unui utilaj ce va fi de un real folos pentru cetatenii comunei atat pe timp de vara cat si pe timpul(...)

Achizitie al 2-lea microbus scolar

Pentru transportul in siguranta al elevilor Comunei Damuc, dl primar Anton Covasan a reusit achizitia celui de-al 2-lea microbus scolar.

Zilele Comunei Damuc

Zilele Comunei-un prilej de a se intalni oamenii, de a se simti bine, un prilej de a lasa ura si dusmania, de a ne intalni cu prietenii si de a sarbatori. Copii dvs presteaza pe scena, dl primar Anton covasan a pus pasinune pentru ca dvs sa(...)

Zid sprijin Dorina

Acest zid a fost facut pentru protectia mai multor cetateni, pentru ca acest parau facea ravagii inundand frecvent zona in urma ploilor abundente. Pentru a evita aceste situatii dl primar Anton Covasan a gandit construirea acestui zid dar(...)

Zid sprijin dispensar

Acest zid a fost o necesitate pentru damuceni deoarece in urma calamitatilor dispensarul risca sa fie luat de ape. Dl prima Anton Covasan a hotarat ca pentru siguranta sa fie costruit acest zid de sprijin pentru a nu mai avea probleme(...)

Prezentare

Investitii si realizari in Comuna Damuc din 2008 pana in prezent